Urządzenia i Akcesoria
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 portion
Składniki
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
-
vegetable oil to grease
-
butternut squash peeled, diced (½ in.)225 g
-
vegetable oil170 g
-
egg, large (65-70 g)2
-
sugar150 g
-
brown sugar150 g
-
salt1 tsp
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
all-purpose flour225 g
Maple Glaze
-
powdered sugar225 g
-
maple syrup45 g
-
whole milk30 g
-
butter, unsalted85 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
333.4 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1868.1 kJ /
446.5 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 godz. 40 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Orange Creamsicle Whip
10 min
Rainbow Choux Buns
1 godz. 25 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Creamy Pea Soup
40 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Strawberry and Pear Terrine
9 godz. 30 min
Boosted Matcha Smoothie
5 min