Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
- vegetable oil, to grease
- 225 g butternut squash, peeled, diced (½ in.)
- 170 g vegetable oil
- 2 egg, large (65-70 g)
- 150 g sugar
- 150 g brown sugar
- 1 tsp salt
- 1 tsp Chinese five-spice powder
- 1 tsp baking soda
- 225 g all-purpose flour
Maple Glaze
- 225 g powdered sugar
- 45 g maple syrup
- 30 g whole milk
- 85 g butter, unsalted
- 1 pinch salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1868.1 kJ / 446.5 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 62.8 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 333.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Rainbow Choux Buns
1h 25 min
Hamantaschen
1h 55min
Raspberry and Strawberry Mousse
4 Std. 20 Min
Ghostly Pizza
1h 45 min
Wildberry Jam
1h
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1h 55min
Pumpkin Pie
5h
Vanilla Puff Slice
7h 20min
Sugar Pie
45 min
Aloha Carrot Cake
1h 20 min