Urządzenia i Akcesoria
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 portion
Składniki
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
-
vegetable oil to grease
-
butternut squash peeled, diced (½ in.)225 g
-
vegetable oil170 g
-
egg, large (65-70 g)2
-
sugar150 g
-
brown sugar150 g
-
salt1 tsp
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
all-purpose flour225 g
Maple Glaze
-
powdered sugar225 g
-
maple syrup45 g
-
whole milk30 g
-
butter, unsalted85 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
333.4 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1868.1 kJ /
446.5 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit Jelly Domes
Brak ocen
Peanut Butter
5 min
Spiralized Fruit Yogurt
Brak ocen
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 godz. 30 min
Allergen Free Granola Cups
1 godz. 5 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Steamed Egg Cups
20 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min