Urządzenia i Akcesoria
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 portion
Składniki
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
-
vegetable oil to grease
-
butternut squash peeled, diced (½ in.)225 g
-
vegetable oil170 g
-
egg, large (65-70 g)2
-
sugar150 g
-
brown sugar150 g
-
salt1 tsp
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
all-purpose flour225 g
Maple Glaze
-
powdered sugar225 g
-
maple syrup45 g
-
whole milk30 g
-
butter, unsalted85 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
333.4 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1868.1 kJ /
446.5 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Sautéing Onions and Garlic
Nessuna valutazione
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Nanaimo Bars
3h 5min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Basil Peach Sorbet
10min
Grisons Barley Soup
55min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min