Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Haricot Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
1 Total recipe
Składniki
-
dried haricot beans (see tip)250 g
-
water for soaking
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
62 g
Kalorie
3883 kJ /
927 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
57.5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30 min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 min
Steamed Cauliflower
25 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Millet
1 godz. 40 min
Stir-fried Vegetable Mixture
30 min
Slow-cooked Chickpeas
14 godz. 40 min
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Flour From Cereal Grains or Pulses
5 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Kale Meat(less) Balls
30 min