Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Haricot Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
1 Total recipe
Składniki
-
dried haricot beans (see tip)250 g
-
water for soaking
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
62 g
Kalorie
3883 kJ /
927 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
57.5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Wholemeal Flour Tortillas
1 godz.
Spelt bread
1 godz. 45 min
Steamed Whole Grain Bread
3 godz. 25 min
Basic Bulgur
35 min
Slow-cooked Chickpeas
14 godz. 40 min
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Cream of chard soup
35 min
Wholegrain hamburger buns
2 godz. 50 min
No-rise Wholemeal Pizzas
40 min
Spelt Bread
1 godz. 45 min