Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Haricot Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
1 Total recipe
Składniki
-
dried haricot beans (see tip)250 g
-
water for soaking
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
62 g
Kalorie
3883 kJ /
927 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
57.5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Grated Fruit
5 min
Grated Cabbage
5 min
Slow-cooked Chickpeas
14 godz. 40 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 godz. 30 min
Polenta
1 godz.
Vegan Mayonnaise
15 min
Black Rice Pudding
45 min
Cashew Milk (Metric)
5 min
Gluten Free Cheese Choux
1 godz.
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min