Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 2 citrons verts non traités, zeste et jus
- 60 g de sucre en poudre
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées et un peu pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 627 kJ / 150 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Mousse au caramel salé
4 Std. 30 Min
Crémeux citron et framboises
2h 30 min
Tarte au citron destructurée
20min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Mousse fruits de la Passion
2h 30 min
Gelée au citron de Syracuse
3h 25min
Pannacotta au lemon curd
1h 45 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 godz. 40 min
Mousse vanille-pomme
7h
Tarte au citron destructurée
20min