Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse de vanille, fendue en deux
- 40 g de sucre en poudre
- 250 g de groseilles rouges
- 150 g de fraises, coupées en deux et quelques-unes pour la décoration
- 2 blancs d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 213 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45 min
Verrine exotique
5 min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4u.
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 Std. 30 Min
Mousse meringuée au pamplemousse
12u.
Mousse de kiwi
2h 15min
Verrine céréales et mousse kiwi
20min
Soufflé à l'ananas
35min
Pannacotta au melon
2h 15min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 Min
Crème vanille aux fruits exotiques
2h 15min
Mousse aux pommes
40min