Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse de vanille, fendue en deux
- 40 g de sucre en poudre
- 250 g de groseilles rouges
- 150 g de fraises, coupées en deux et quelques-unes pour la décoration
- 2 blancs d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 213 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15 min.
Verrine céréales et mousse kiwi
20min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Gratin de clémentine
30min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3u. 35min
Meringues au citron vert et sorbet pomme-kiwi
3 Std. 30 Min
Crumble pommes-cerises (sans gluten et sans lactose)
50min
Mousse meringuée au pamplemousse
12 godz.
Pannacotta au melon
2h 15 min.
Mousse framboise-noix de coco
2h 15 min.
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min