Urządzenia i Akcesoria
Crémeux de Carambar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
400 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
10 g de sucre vanillé maison
-
17 confiseries au caramel, type Carambar
-
1 c. à café de fécule de maïs
-
50 g de lait froid
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
1955 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Iles flottantes aux carambars
1h 20min
Délice au Carambar
2h 30min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Gâteau au caramel
45min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Mousse vanille-pomme
7h
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Pannacottas after eight
5h 35min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Crème dessert aux deux saveurs
1h 15min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min