Urządzenia i Akcesoria
Crémeux de Carambar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
400 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
10 g de sucre vanillé maison
-
17 confiseries au caramel, type Carambar
-
1 c. à café de fécule de maïs
-
50 g de lait froid
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
1955 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Œufs au lait aux Carambar
1 godz. 30 min
Crème au praliné
2 godz. 20 min
Mousse au caramel salé
4 godz. 30 min
Mousse au chocolat magique
15 min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Pannacottas after eight
5 godz. 35 min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Iles flottantes aux carambars
1 godz. 20 min
Pannacotta au lemon curd
1 godz. 45 min
Les croustouilles
20 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 godz. 40 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min