Ficelle apéro aux lardons et au comté

Ficelle apéro aux lardons et au comté

4.6 241 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
12 portions

Składniki

  • 200 g de comté coupé en morceaux
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 300 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 250 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 250 g de farine de blé semi-complet type 110
  • 1 c. à café bombée de sel
  • 200 g de lardons fumés en allumettes
  • 1 c. à soupe d'huile neutre pour huiler

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 218 kcal / 919 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 24.9 g
Węglowodany 24.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...