Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Makrele, geräuchert, ohne Haut und Gräten
- 2 Kresse-Beete, abgeschnitten
- 170 g Frischkäse
- 1 TL Senfpulver
- ½ TL Muskat
- 15 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 5267 kJ / 1260 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 112 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Forellencreme
10min
Forellencreme
15 min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Makrelen-Tapenade
10min
Geflügellebercreme
5h 30min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Matjes-Katersalat
55 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min