
Urządzenia i Akcesoria
Smoothie gruszkowo-ogórkowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 szklanki
Składniki
-
350 - 400 g gruszek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
-
300 - 350 g ogórków pokrojonych na kawałki
-
30 - 60 g rukwi wodnej liście i łodygi, pokrojonej na kawałki
-
200 g kefiru
-
100 g minerałów w płynie (opcjonalnie)
-
100 g soku jabłkowego
-
25 g siemienia lnianego
-
10 g cytryny
-
100 g wody mineralnej, niegazowanej
-
wodę (opcjonalnie) ilość do rozcieńczenia do pożądanej konsystencji
Wartości odżywcze na 1 szklankę
Kalorie
121 kcal /
505 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SMOOTHIES
9 Przepisów
Polska
Polska