
Urządzenia i Akcesoria
Zupa z chleba
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
kminku1 płaska łyżeczka
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
ząbki czosnku2
-
masła20 g
-
chleba razowego, czerstwego, pokrojonego na kawałki180 g
-
wody1000 g
-
koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
soli½ - 1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
śmietana, min. 30% tłuszczu do podania
-
natka pietruszki, świeża posiekana, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
184.3 kcal /
3085.7 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
26.3 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SPRYTNE GOTOWANIE
11 Przepisów
Polska
Polska