Farro asparagi e frittatina in forma

Farro asparagi e frittatina in forma

4.6 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 100 g di robiola
    100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 4 uova
  • 2 cucchiaini di sale + q.b.
  • 250 g di farro perlato cottura 20 minuti
  • 1200 g di acqua
  • 300 g di asparagi verdi puliti, a pezzi (2 cm)
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 463 kcal / 1937 kJ
Białko 26.7 g
Tłuszcz 20.9 g
Węglowodany 44.8 g
Błonnik 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...