Farro asparagi e frittatina in forma
TM5 TM6

Farro asparagi e frittatina in forma

4.6 (10 ocen)

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
  • 100 g di robiola
    lub 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 4 uova
  • 2 cucchiaini di sale + q.b.
  • 250 g di farro perlato cottura 20 minuti
  • 1200 g di acqua
  • 300 g di asparagi verdi puliti, a pezzi (2 cm)
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1937 kJ / 463 kcal
Białko
26.7 g
Węglowodany
44.8 g
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
5.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy