
Urządzenia i Akcesoria
Farro asparagi e frittatina in forma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
30 g di Parmigiano reggiano
-
1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
-
100 g di robiola
-
4 uova
-
2 cucchiaini di sale + q.b.
-
250 g di farro perlato cottura 20 minuti
-
1200 g di acqua
-
300 g di asparagi verdi puliti, a pezzi (2 cm)
-
1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
463 kcal /
1937 kJ
Białko
26.7 g
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
44.8 g
Błonnik
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Piatti unici
10 Przepisów
Włochy
Włochy