Urządzenia i Akcesoria
Panna Cotta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Vanilleschoten halbiert2
-
Schlagobers500 g
-
Milch50 g
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)1 TL
-
Vollrohrzucker80 g
-
gemahlene Gelatine (9 g)1 Päckchen
-
Rum3 EL
-
Wasser3 EL
-
frische Beeren, gemischt zum Dekorieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1548 kJ /
370 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Most Wanted!
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 min
Salzburger Nockerl
30 min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
French Dressing
5 min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 godz. 50 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 godz. 10 min
Crème Brûlée
3 godz. 10 min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5 godz. 15 min
Topfencreme mit Beerenspiegel
4 godz. 45 min
Weißes Topfen-Mousse
1 godz. 10 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min