Urządzenia i Akcesoria
Crème Brûlée
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Vollrohrzucker60 g
-
Schlagobers250 g
-
Milch100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Eidotter4
-
Salz1 Prise
-
Kardamom, gemahlen1 Msp.
-
Wasser750 g
-
frische Himbeeren zum Dekorieren50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1836 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Most Wanted!
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Sous-vide Erdbeeren mit weißem Schokomousse
1 godz. 30 min
Kokoseis
9 godz. 30 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 godz. 10 min
Schokolade-Nougat-Konfekt
1 godz.
Panna Cotta
3 godz. 40 min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Traunseer Räucherfischmus
3 godz. 30 min
Pistazieneis
9 godz. 30 min
Salzburger Nockerl
30 min
Topfencreme mit Beerenspiegel
4 godz. 45 min