Urządzenia i Akcesoria
Crème Brûlée
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Vollrohrzucker60 g
-
Schlagobers250 g
-
Milch100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Eidotter4
-
Salz1 Prise
-
Kardamom, gemahlen1 Msp.
-
Wasser750 g
-
frische Himbeeren zum Dekorieren50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1836 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Most Wanted!
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Salzburger Nockerl
30 min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Panna Cotta
3 godz. 40 min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 godz. 30 min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5 godz. 15 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55 min
Kürbiskernparfait
5 godz. 45 min
Maroni-Soufflés
50 min
Sauce Tatare
15 min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 godz. 15 min
Lachstatar auf Avocadomus
15 min