Urządzenia i Akcesoria
Prawn Saganaki with Feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
mint leaves5
-
sugar1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined deveined24
-
feta cheese diced (2 cm), plus extra crumbled for garnishing200 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1716 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Prawn saganaki with feta
35 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
One-pot Moussaka
30 min
Prawn Saganaki
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min