
Urządzenia i Akcesoria
Courgette and Carrot Quinoa Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
quinoa250 g
-
olive oil20 g
-
water700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
carrots cut in pieces300 g
-
courgettes cut in pieces450 g
Dressing
-
garlic clove1
-
fresh mixed herbs leaves only (e.g. basil, parsley)30 g
-
lemon juice40 g
-
vinegar (e.g. balsamic, cider)20 g
-
olive oil50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
-
sugar2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
295 kcal /
1233 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
5.5 g