Zuppa di cipolle di Cannara

Zuppa di cipolle di Cannara

4.8 77 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di burro a pezzi
    80 g
  • di cipolle a fette sottili, preferibilmente di Cannara
    500 g
  • di farina tipo 00
    40 g
  • di brodo vegetale caldo
    1000 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • baguette o altro tipo di pane a fette tostate
    1
  • di Gruviera grattugiato (vedere consigli)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 461 kcal / 1929 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 17.1 g
Węglowodany 66.5 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...