Zuppa di cipolle di Cannara
TM31 TM5 TM6

Zuppa di cipolle di Cannara

4.8 (62 oceny)

Składniki

  • 80 g di burro a pezzi
  • 500 g di cipolle a fette sottili, preferibilmente di Cannara
  • 40 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1000 g di brodo vegetale caldo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
  • 1 baguette o altro tipo di pane a fette tostate
  • 100 g di Gruviera grattugiato (vedere consigli)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1929 kJ / 461 kcal
Białko
14.5 g
Węglowodany
66.5 g
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
3.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy