Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de lait de coco
- 300 g de lait
- 60 g de cassonade
- 60 g de perles du Japon
- 1 grenade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 877.8 kJ / 210 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudding de chia, compote poire-cardamome
2h 30 min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45min
Riz gluant au lait de coco
8h 45min
Perles du Japon coco-banane
30min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Pudding aux graines de chia et crème au cacao
12h 30min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30 min
Semoule au lait d'amande
2h 15min
Perles du Japon, coco et framboises
25 min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 Min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 min