Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de lait de coco
- 300 g de lait
- 60 g de cassonade
- 60 g de perles du Japon
- 1 grenade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 877.8 kJ / 210 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudding au riz noir
1h 15min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1hod. 30min
Pudding de chia, compote poire-cardamome
2j 30 menit
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2j 30 menit
Perles du Japon, coco et framboises
25min
Perles du Japon coco-banane
30min
Pudding aux graines de chia et crème au cacao
12j 30 menit
Semoule au lait d'amande
2h 15min
Riz gluant au lait de coco
8h 45 min