Cheesecake al forno con fagiolini

Cheesecake al forno con fagiolini

4.7 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 porzioni

Składniki

Base
  • 500 g di acqua
  • 100 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm)
  • 100 g di crackers salati con riso soffiato
  • 60 g di burro morbido a pezzi
  • 6 foglie di basilico fresche lavate
Crema
  • 350 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
    350 g di formaggio fresco spalmabile, light
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (opcjonalnie)
  • 2 uova
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di yogurt bianco non dolcificato
  • 15 g di farina tipo 00

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 201 kcal / 841 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 13.1 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...