![Cheesecake al forno con fagiolini Cheesecake al forno con fagiolini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/60B790C3-0B23-4036-986D-11CFBEC9164E/Derivates/BBF72926-DA60-4C08-9F08-B3D2A3636AE0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 100 g di crackers salati con riso soffiato
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
Crema
-
350
g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
lub 350 g di formaggio fresco spalmabile light - 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (opcjonalnie)
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di yogurt bianco non dolcificato
- 15 g di farina tipo 00
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 841 kJ / 201 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 13.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fatayer agli spinaci
2h 20min
Torta salata multistrato
3h 30min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 godz. 25 min
Canapè frittatine di verdura
35min
Girelle integrali al tonno e ceci
8 godz.
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 godz. 40 min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Girelle alle erbe con bresaola
8 godz.
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Peperoni ripieni
1h 5min