Salsa selinuntina
TM5 TM6

Salsa selinuntina

4.4 (8 ocen)

Składniki

  • 20 g di pane bianco in cassetta, la mollica
  • aceto di vino bianco q.b.
  • 30 g di gherigli di noci
  • 10 g di cipolla bianca
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
  • 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
  • 110 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 4 porzioni
Kalorie
5376 kJ / 1285 kcal
Białko
9.2 g
Węglowodany
17.2 g
Tłuszcz
131 g
Błonnik
5.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy