Schneller Zwiebelkuchen ohne Boden

Schneller Zwiebelkuchen ohne Boden

3.8 621 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 Stücke

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • Zwiebeln halbiert
    400 g
  • Gouda mittelalt, in Stücken
    150 g
  • Milch
    150 g
  • Eier
    3
  • Speckwürfel
    100 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Mehl
    100 g
  • Backpulver
    1 Pck.
  • Kümmel, gemahlen
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 262 kcal / 1097 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...