Urządzenia i Akcesoria
Schneller Zwiebelkuchen ohne Boden
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 Stücke
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Zwiebeln halbiert400 g
-
Gouda mittelalt, in Stücken150 g
-
Milch150 g
-
Eier3
-
Speckwürfel100 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Mehl100 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Kümmel, gemahlen2 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
10 g
Kalorie
1097 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut-Blechkuchen
1 godz. 10 min
Zwiebelkuchen
2 godz. 15 min
Blumenkohl-Pizza-Happen
1 godz. 20 min
Zwiebelkuchen
2 godz. 30 min
Leberkäse-Sauerkraut-Auflauf
1 godz. 10 min
Wirsing-Käse-Suppe
45 min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Kartoffel-Kräuter-Kuchen
2 godz.
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 godz. 15 min
Hackfleisch-Käse-Quiche
1 godz. 40 min
Herzhafter Käsekuchen mit Brät
1 godz. 35 min
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1 godz. 45 min