Urządzenia i Akcesoria
Rote Grütze
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
rote Beeren, gemischt, frisch oder TK, aufgetaut600 g
-
250 g WeißweinTraubensaft250 g
-
Rum (opcjonalnie)10 g
-
Speisestärke25 g
-
Zucker50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
747 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pflaumenkompott
20 min
Rote Grütze Deluxe
30 min
Vanillepudding
25 min
Apfelrotkohl
1 godz. 10 min
Apfelmus
20 min
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2 godz.
Kirsch-Grütze
20 min
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4 godz.
Stachelbeer-Crumble
1 godz. 10 min
Apfel-Möhren-Rohkost
5 min
Grießpudding
15 min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15 min