Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g rote Beeren, gemischt, frisch oder TK, aufgetaut
-
250
g Traubensaft
lub 250 g Weißwein - 10 g Rum
- 25 g Speisestärke
- 50 g Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 747 kJ / 178 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4.8 g
Alternatywne przepisy
Konfitüre mit Gelierzucker
30 min
Schokoladenpudding
10min
Vanillepudding
25 min
Apfelmus
20 min
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1 godz. 5 min
Welfenspeise mit Trauben
2h 30min
Apfel-Möhren-Rohkost
5 min
Fruchtsauce
10min
Grießpudding
15 min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15 min
Kirsch-Grütze
20 min
Pflaumenkompott
20 min