Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin parcels
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
olive oil40 g
-
leeks cut into slices150 g
-
carrots cut into slices150 g
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
white wine100 g
-
ground paprika1 tbsp
-
pork tenderloins (400 g each)1600 g
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
80 g
Kalorie
5857 kJ /
1400 kcal
Tłuszcz
100 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12 godz. 20 min
Chicken with Peppers
1 godz.
Cod with citrus butter
50 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 godz. 50 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Shrimp Sauté
25 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min