Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin parcels
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
olive oil40 g
-
leeks cut into slices150 g
-
carrots cut into slices150 g
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
white wine100 g
-
ground paprika1 tbsp
-
pork tenderloins (400 g each)1600 g
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
80 g
Kalorie
5857 kJ /
1400 kcal
Tłuszcz
100 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 godz. 35 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Chicken Cacciatore
50 min
Chicken with almonds and raisins
30 min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Mini Frittatas
35 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min