![Pork tenderloin parcels Pork tenderloin parcels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85AA871D-FBE8-4511-BD9A-E3D7A2BFAC14/Derivates/90B9FC22-B248-42FD-8FF6-540D7CF2C839.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 4 garlic cloves, to taste
- 40 g olive oil
- 150 g leeks, cut into slices
- 150 g carrots, cut into slices
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 1 tbsp ground paprika
- 1600 g pork tenderloins (400 g each)
- 1000 g water
- Wartości odżywcze
- na 8 portions
- Kalorie
- 5857 kJ / 1400 kcal
- Białko
- 80 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 100 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Brak ocen
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Greek Style Pork Stew
50 dk
Pineapple Pork Chops
2h 40min