Urządzenia i Akcesoria
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)52 - 70 oz
-
fine sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil to brush
Mint Sauce
-
fresh mint leaves only½ oz
-
apple cider vinegar4 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
Vegetables
-
water18 oz
-
Yukon gold potatoes halved or quartered if large28 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
butternut squash peeled, diced (1 in.)21 oz
-
fresh broccolini trimmed, halved lengthwise12 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2614 kJ /
624 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Beer Brats with Onions and Peppers
4 godz. 15 min
Beef Stroganoff
40 min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Tomato Soup
40 min