Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Sausage Ragù
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Sous-Vide Sausage
-
yellow onions halved2 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
uncooked pork sausages casings removed, cut in pieces14 oz
-
balsamic vinegar1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
fresh sage leaves3
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Assembly and Serving
-
white wine2 oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
tomatoes (approx. 14 oz)1 can
-
sugar2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh basil leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
878 mg
Białko
16.8 g
Kalorie
1810.6 kJ /
432.8 kcal
Tłuszcz
35.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Beef Stroganoff
40 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min
BBQ Pulled Chicken
40 min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2 godz. 10 min
Sizzling Jalapeño Cocktail
3 godz. 5 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 min