Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
lub 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 878 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 dk
Fish and Chips
30 min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 dk
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 Std. 30 Min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Pina Colada Layer Cake
2sa 30 dk
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 dk
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10 min.