Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
lub 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 878 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mediterranean Chicken
35 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min.
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Beef Stroganoff
40 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Chicken Étouffée
1h 25min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min