Urządzenia i Akcesoria
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 ounce
Składniki
-
olive oil2 tsp
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2.5 cm)1
-
celery cut into pieces (2.5 cm)60 g
-
turmeric, fresh ( 2.5 cm) unpeeled and sliced15 g
-
chicken carcass, raw (see Tips)1
-
ginger, fresh (approx. 2.5 cm) unpeeled and sliced15 g
-
sea salt1 tsp
-
water1200 g
-
cider vinegar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 5 ounce
Sód
392.8 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1311.7 kJ /
313.5 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chicken Soups - CA
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Tomato Soup
40 min
Leek and Potato Soup
40 min
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25 min
Hainan Coconut Mooncake
49 godz. 10 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Hummus
10 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Festive Baguette
3 godz. 45 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Double Pie Dough
2 godz. 10 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min