Urządzenia i Akcesoria
Quick Pickled Spiralized Cucumber
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 portions
Składniki
-
Japanese cucumbers approx. 1-2, slender type, ends trimmed300 - 350 g
-
garlic cloves3
-
cooking oil10 g
-
light soy sauce15 g
-
vinegar20 g
-
sugar2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
274.1 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
415.7 kJ /
99.4 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Caprese omelette
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
Brazilian Limeade
10 min
Thai watermelon salad
50 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.