Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 365.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Beef Short Rib Chili
1 godz. 25 min
Three course meal for two in 30 minutes
1h 15min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4 godz. 30 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Bourbon pork ribs
5h 50min