Urządzenia i Akcesoria
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
pork loin (approx. 1360 g)1
-
bacon, cured, smoked, sliced225 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
white wine340 g
-
red onions sliced into rings2
-
apples cored and sliced into rings2
-
bay leaves, dried3
-
rosemary, fresh3 sprigs
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
white pepper, ground2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
365.2 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1100.6 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carnitas
50 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Pork Pilaf
45 min
Salted Herbs
15 min
Honey and herb pork loin
4 godz. 10 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min