Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 365.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Potato Gratin
1h 10min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Pork tenderloin parcels
1 godz.
Greek Style Pork Stew
50min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min