Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
TM6

Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules

4.3 (13 ocen)

Składniki

  • 28 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into pieces (2 in.)
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp granulated garlic
  • ½ tsp paprika
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • ½ oz olive oil
  • 2 oz bacon, diced
    lub 2 oz pancetta, diced
  • 4 oz yellow onions, cut into wedges (1 in.)
  • 3 - 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 tsp dark brown sugar
  • 4 ½ oz dry red wine
  • 14 oz canned diced tomatoes, with liquid
  • 16 oz chicken stock (see Tip)
  • 10 oz baby gold potatoes, cut into pieces (1 in.)
  • 3 tbsp corn starch
  • 2 tbsp water
  • 4 oz cremini mushrooms, quartered
  • 4 sourdough bread boules
  • fresh chopped parsley, to garnish
    lub fresh thyme leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5205.8 kJ / 1244.2 kcal
Białko
60 g
Węglowodany
191.9 g
Tłuszcz
25.7 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Błonnik
9.9 g
Sód
2753.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy