
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
L'okara d'amande
- 100 g d'amandes émondées
- 1000 g d'eau
- 1 pincée de sel
-
3
c. à soupe de miel
lub 2 c. à soupe de sirop d'agave
Les cakes salés
- 150 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
-
50
g d'olives vertes dénoyautées coupées en rondelles
lub 50 g d'olives noires dénoyautées coupées en rondelles - 30 g de tomates confites à l'huile coupées en morceaux
- 15 g de pâte de miso blanc (voir Conseil(s))
- 4 œufs
- 125 g de yaourt au lait de soja
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 464 kcal / 1959 kJ
- Białko
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Węglowodany
- 43 g
- Błonnik
- 6.3 g