Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 500 g de lait
- 20 g de lait en poudre
- 80 g de sucre en poudre
- 80 g de sirop d'agave
- 3 jaunes d'œufs
- 3 bouquets d'estragon frais
- Wartości odżywcze
- na 2 bocal
- Kalorie
- 6968 kJ / 1667 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 113 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace indienne saveur pistache, rose et cardamome (Kulfi)
12hod. 45min
Sorbet citron vert
12h
Crème glacée à l'amande sans lactose
2 Std. 45 Min
Kulfis à la mangue
9u. 15min
Liqueur fraise-hugo
40 dk
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Menu prêt à l'avance - Sorbet à la mangue et à la pêche et amaretti
2h 35min
Glace au fenouil
12h
Mousseux de café glacé
5 menit
Sorbet Piña Colada
4 Std. 15 Min
Crème caramel au tofu soyeux
2h 25 min.
Sorbet à la fraise
12h