Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 500 g de lait
- 20 g de lait en poudre
- 80 g de sucre en poudre
- 80 g de sirop d'agave
- 3 jaunes d'œufs
- 3 bouquets d'estragon frais
- Wartości odżywcze
- na 2 bocal
- Kalorie
- 6968 kJ / 1667 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 113 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau aux peaux de banane
3h 45 min
Glace au gingembre
12h
Anchois marinés au citron
1h 35min
Glace à l'oseille
3h 20 min
Liqueur fraise-hugo
40min
Sauce à la mangue
50min
Sauce orange-citron
30 min
Cheesecake avocat-citron vert
12 godz. 15 min
Glace au fenouil
12h
Ananas givré à la sauge
12h
Glace à la moutarde
12h
Glace pistache et safran
3h 20 min