Urządzenia i Akcesoria
Chicken tagine with honey and prunes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
water600 g
-
4 chicken breast fillets, skinless, cut into pieces (5 cm)chicken thighs, skinless, boneless4
-
fine salt to taste6 pinches
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
-
ground coriander2 pinches
-
ground cumin2 pinches
-
ground allspice1 pinch
-
pitted prunes10 - 15
-
dried figs8
-
wheat semolina250 g
-
raisins50 - 100 g
-
honey to taste60 g
-
blanched almond50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
48 g
Kalorie
3560 kJ /
851 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
131 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Meat stock paste
45 min
Ratatouille
40 min
Tomato rice
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Chopped vegetable salad
10 min
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1 godz. 5 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Apple cake
1 godz.