Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portion
Składniki
-
chicken1
-
thyme, dried to taste
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
bulgur wheat140 g
-
lemon1
-
water255 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
parsley leaf, fresh15 g
-
mint, fresh leaves only15 g
-
shallot cut into pieces60 g
-
olive oil30 g
-
tomato, ripe diced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
255.1 mg
Białko
68.8 g
Kalorie
3956.2 kJ /
945.6 kcal
Tłuszcz
59.4 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
BBQ Pulled Chicken
40 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Three Egg French Omelet
30 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Vegetarian Beehoon
25 min
Sambal Brinjal
40 min