Urządzenia i Akcesoria
Spinach and cheese-filled meatloaf
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic cloves to taste1 ½ - 2
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
breadcrumbs40 g
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
salt2 tsp
-
50 g Cheddar cheese, cut in slices (2-3 mm)Gruyère cheese cut in slices (2-3 mm)50 g
-
fresh baby spinach25 g
-
yellow peppers cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh basil leaves4 - 5
-
400 g fresh tomatoes, cut in pieces (2-3 cm)chopped tomatoes, canned400 g
-
water200 g
-
sugar (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2128 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 Std. 50 Min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 Min
Spicy Pork with Tomatoes
35 Min
Courgette side dish
30 Min
Greek style pork stew
45 Min
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Oriental beef stew with pearl couscous
40 Min
Bean stew with meatballs
45 Min
Béchamel sauce
15 Min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 Min