Spinach and cheese-filled meatloaf
TM5 TM6

Spinach and cheese-filled meatloaf

4.7 (18 ocen)

Składniki

  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
  • 50 g onions, cut in halves
  • 1 ½ - 2 garlic cloves, to taste
  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 40 g breadcrumbs
  • 400 g beef mince
  • 2 eggs
  • ½ tsp freshly ground black pepper
  • 2 tsp salt
  • 50 g Gruyère cheese, cut in slices (2-3 mm)
    lub 50 g Cheddar cheese, cut in slices (2-3 mm)
  • 25 g fresh baby spinach
  • 450 g yellow peppers, cut in pieces (3-4 cm)
  • 4 - 5 fresh basil leaves
  • 400 g chopped tomatoes, canned,
    lub 400 g fresh tomatoes, cut in pieces (2-3 cm)
  • 200 g water
  • 1 pinch sugar (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2128 kJ / 508 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
31 g
Błonnik
6.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy