Urządzenia i Akcesoria
Spinach and cheese-filled meatloaf
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic cloves to taste1 ½ - 2
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
breadcrumbs40 g
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
salt2 tsp
-
50 g Cheddar cheese, cut in slices (2-3 mm)Gruyère cheese cut in slices (2-3 mm)50 g
-
fresh baby spinach25 g
-
yellow peppers cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh basil leaves4 - 5
-
400 g fresh tomatoes, cut in pieces (2-3 cm)chopped tomatoes, canned400 g
-
water200 g
-
sugar (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2128 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Curry potato soup
35 min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40 min
Veal involtini
35 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Greek style pork stew
45 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Risotto bolognese
45 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Keto White Chicken Chili
50 min