Urządzenia i Akcesoria
Thai burgers
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 30 min
4 pieces
Składniki
-
lemon grass, fresh cut into pieces (1 cm )1 stalk
-
red chilli dried or fresh, deseeded1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut into pieces2
-
fresh coriander3 stalks
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
fine salt½ tsp
-
400 g mixed mincepork mince400 g
-
1 - 2 anchovy fillets, in oil, drained and finely choppedfish sauce1 tbsp
-
oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
22 g
Kalorie
1337 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min
Korean fried chicken
4 godz.
Korma spice blend
5 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Turmeric lime chicken skewers
1 godz. 30 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Thai Green Curry Chicken
30 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Chicken korma with cashews
30 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min