Urządzenia i Akcesoria
Thai burgers
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 30 min
4 pieces
Składniki
-
lemon grass, fresh cut into pieces (1 cm )1 stalk
-
red chilli dried or fresh, deseeded1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut into pieces2
-
fresh coriander3 stalks
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
fine salt½ tsp
-
400 g mixed mincepork mince400 g
-
1 - 2 anchovy fillets, in oil, drained and finely choppedfish sauce1 tbsp
-
oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
22 g
Kalorie
1337 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Hoisin pork bowl
45 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Pad kra pow
45 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Jerk chicken with pineapple slaw
5 godz.
Pork and prawn dumplings
55 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Chiang Mai noodles
25 min