Urządzenia i Akcesoria
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
onions cut into halves60 g
-
olive oil20 g
-
150 g fresh flat green beans, cut into pieces (2-3 cm)fresh green beans cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
fresh button mushrooms cut into quarters150 g
-
chicken breast fillets cut into pieces (3 cm)250 g
-
fine salt to taste½ - 1 tsp
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
water400 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fusilli pasta dried, or similar short dried pasta200 g
-
cherry tomatoes cut in halves70 g
-
fresh basil leaves torn in pieces16
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2233 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Varoma cooking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Ham and Veggie Pasta Salad
25 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 godz.
Tomato and bacon spaghetti
35 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
White Chocolate Cheesecake Stuffed Strawberries
20 min
Mushroom and bacon pasta
30 min