Urządzenia i Akcesoria
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
onions cut into halves60 g
-
olive oil20 g
-
150 g fresh flat green beans, cut into pieces (2-3 cm)fresh green beans cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
fresh button mushrooms cut into quarters150 g
-
chicken breast fillets cut into pieces (3 cm)250 g
-
fine salt to taste½ - 1 tsp
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
water400 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fusilli pasta dried, or similar short dried pasta200 g
-
cherry tomatoes cut in halves70 g
-
fresh basil leaves torn in pieces16
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2233 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Varoma cooking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1 godz. 30 min
Potato Gratin
1 godz. 30 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Summer Bolognese Bowl
45 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Tex-mex burger
4 godz. 25 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 min