Urządzenia i Akcesoria
Chicken breasts pizzaiola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Fontina), cut into pieces200 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
chopped tomatoes, canned or fresh600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)stock paste, homemade1 heaped tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
1386 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Beef Stroganoff
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Chicken Cacciatore
50 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min