Urządzenia i Akcesoria
Chicken breasts pizzaiola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Fontina), cut into pieces200 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
chopped tomatoes, canned or fresh600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)stock paste, homemade1 heaped tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
1386 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Meat Loaf
1 godz. 20 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Lamb stew
Brak ocen
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 min
Sausage and pea risotto
30 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min