Urządzenia i Akcesoria
Chicken breasts pizzaiola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Fontina), cut into pieces200 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
chopped tomatoes, canned or fresh600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)stock paste, homemade1 heaped tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
1386 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Rustic beef tarts
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Salmon kabsa
35 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Fennel digestive
10 min
Chicken and bacon casserole
1 godz. 10 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Chicken breasts pizzaiola
55 min