Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filetes de salmón, frescos (aprox. 180 g c/u)
- 1 calabacita, en rebanadas
- 12 jitomates cherry, cortados por la mitad
- 4 cdas de mostaza
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1222 kJ / 369 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 menit
Salmón con hongos y puré de papa
45 Min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 menit
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45 Min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40 min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 Min
Atún con salsa Vierge
50 menit
Pollo balsámico con salteado verduras
30 min