Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cdita paprika
- ½ cdita orégano seco
- ½ cdita ajo en polvo
- 1 cdita sal
- ¾ cdita pimienta negra molida
- 4 muslos de pollo, con piel, (aprox. 1000 g)
- 5 ramitas perejil fresco
- 20 g de aceite vegetal
- 200 g de cebolla, cortada en 4
- 10 g puré de tomate
- 250 g de cerveza
- 1 cda de caldo en pasta
- 150 g de zanahoria, en rodajas (1 cm)
- 400 g de papa, cortado en trozos (2 cm)
- 100 g de hongos, frescos, en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 103842.7 kJ / 24819 kcal
- Białko
- 759.5 g
- Węglowodany
- 5315.2 g
- Tłuszcz
- 206.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.9 g
- Błonnik
- 969.5 g
- Sód
- 5392 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Entomatadas de pollo
40min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Lasaña a la boloñesa.
3h
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1h
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1h 40min
Menú: Pasta de atún gratinada. Mousse de zarzamora.
1h
Lomo en salsa de cacahuate
15 Min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1h
Pollo a la Cubana
40min
Horneado de pasta con atún
30min
Pasta con pollo Tikka Masala
45min