Wild-Terrine

Wild-Terrine

4.5 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Bacon
    8 Scheiben
  • Schweinenacken in Stücken (2 cm), angefroren
    150 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Koriander, gemahlen
    1 TL
  • Wildfleisch (z. B. Reh, Hase, Wildschwein), in Stücken (2 cm), angefroren
    350 g
  • durchwachsener Speck, geräuchert in Stücken (2 cm), angefroren
    75 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • getrocknete Tomaten ohne Öl (z. B. von Seeberger)
    30 g
  • Petersilie abgezupft
    4 Stängel
  • Ei
    1
  • Sahne
    30 g
  • roter Portwein
    20 g
  • Thymian abgezupft
    2 Stängel
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Senfkörner
    1 TL
  • Paniermehl
    1 EL
  • Pistazien, ungesalzen, geschält
    30 g
  • Wasser
    1000 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 33 g
Kalorie 2319 kJ / 556 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...