Cous cous marino (vegan)
TM5 TM6

Cous cous marino (vegan)

4.7 (29 ocen)

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaino di alghe wakame essiccate a pezzi piccoli
  • 50 g di pomodorini secchi sott'olio, sgocciolati
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di pomodori ciliegino a metà
  • 200 g di ceci in scatola, ben scolati
  • 190 g di acqua
  • 2 pizzico di sale, preferibilmente integrale
  • 150 g di cous-cous a grana media

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1335 kJ / 319 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy