Cous cous marino (vegan)

Cous cous marino (vegan)

4.7 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino secco piccante (opcjonalnie)
    1
  • di alghe wakame essiccate a pezzi piccoli
    1 cucchiaino
  • di pomodorini secchi sott'olio sgocciolati
    50 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    100 g
  • di ceci in scatola ben scolati
    200 g
  • di acqua
    190 g
  • di sale preferibilmente integrale
    2 pizzico
  • di cous-cous a grana media
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 319 kcal / 1335 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...