Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 390 g d'amandes émondées
- 210 g de sucre glace maison
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 771 kJ / 185 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Gâteau de Pâques
13h
Bavarois meringué aux fraises
4h
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12 Std.
Tarte aux chocolats
2h 20min
Cheesecake marbré non cuit
4 Std. 45 Min
Dômes banane et chocolat
6h 30min
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min
Entremets aux 2 chocolats
2 Std. 15 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55 min