Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 390 g d'amandes émondées
- 210 g de sucre glace maison
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 771 kJ / 185 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Roses des sables
1 Std. 30 Min
Carrés menthe-chocolat
5h
Guimauves à la fraise
3h 35 min
Boules de Noël, chocolat blanc et banane
4h
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Crème brûlée au chocolat
3 Std. 15 Min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 Std. 15 Min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1 Std. 20 Min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min