Urządzenia i Akcesoria
Hokkaido-Endo-Eintopf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
Kürbiseintopf
-
Schalotten50 g
-
Olivenöl20 g
-
Hokkaido-Kürbis geschält, in Würfeln (2 cm)600 g
-
gelbe Currypaste1 TL
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Wasser750 g
-
Salz¾ TL
-
Erbsen, TK aufgetaut250 g
-
Cherry-Tomaten halbiert100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
691 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 5/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sellerie-Möhren-Eintopf
50 min
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20 min
Gemüse-Eintopf
50 min
Kürbis-Brokkoli-Gemüse
1 godz. 10 min
Griechisches Kartoffelgulasch
45 min
Kürbiseintopf
1 godz. 30 min
Marokkanische Bohnensuppe
45 min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 godz.
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 min
Rote Linsensuppe
40 min
Herzhafter Gemüseeintopf
40 min