Hokkaido-Endo-Eintopf

Hokkaido-Endo-Eintopf

3.9 108 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

Kürbiseintopf
  • Schalotten
    50 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Hokkaido-Kürbis geschält, in Würfeln (2 cm)
    600 g
  • gelbe Currypaste
    1 TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Wasser
    750 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Erbsen, TK aufgetaut
    250 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 8 g
Kalorie 691 kJ / 165 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 5.1 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...