Risotto alla crema di cavolfiore e brie

Risotto alla crema di cavolfiore e brie

3.8 109 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

  • 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1200 g di acqua
  • 350 g di cimette di cavolfiore
  • 50 g di cipolla bianca in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di Brie a pezzetti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 482 kcal / 2017 kJ
Białko 19.4 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 70 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...