
Urządzenia i Akcesoria
Forellen mit Sauce Hollandaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 Portionen
Składniki
Forellen
-
Forelle, frisch, ausgenommen2
-
Zitronensaft zum Beträufeln
-
Wasser750 g
-
Salz½ TL
-
Gemüse frisch (z.B. Blumenkohlröschen, Möhrenstifte, Spargel)350 g
Sauce Hollandaise
-
Butter in Stücken100 g
-
Eigelb4
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Zitronensaft10 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
779 kcal /
3258 kJ
Białko
53 g
Tłuszcz
61 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Low Carb
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy