Urządzenia i Akcesoria
Honey crème caramels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
honey plus an extra 2 tbsp150 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
milk450 g
-
vanilla bean cut into halves lengthways, seeds scraped and reserved1
-
eggs4
-
egg yolks2
-
boiling water for baking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
106.9 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
1272.7 kJ /
304.2 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
31.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème brûlée
7 godz.
Lemon cake
2 godz.
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Mango pudding
12 godz. 15 min
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min