Urządzenia i Akcesoria
Pizza log
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
lukewarm water110 g
-
sugar½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting200 g
-
salt½ tsp
Tomato and mozzarella filling
-
garlic clove1
-
tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste50 g
-
dried oregano1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
mozzarella cut into pieces (3 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
901.5 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1812 kJ /
431.4 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Little lasagne cups
2 godz. 50 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Sultana, apple and custard pastries
2 godz. 40 min
Chocolate chip muffins
40 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Pumpkin and golden syrup pudding
1 godz. 10 min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Pizza pockets
1 godz. 50 min
Mac & cheese cups
1 godz. 15 min
Pinwheel biscuits
26 godz. 40 min