Urządzenia i Akcesoria
Mint choc chip ice cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.2 g
Kalorie
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Tłuszcz
65.3 g
Błonnik
9.8 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indulgent hot chocolate
25 min
Blueberry blondies
55 min
Pineapple and coconut mojito
20 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Banana caramel thickshake (Toddlers and beyond)
24 godz. 10 min
Cashew bread French toast
1 godz. 40 min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10 min
No-bake coffee cake
7 godz. 30 min
Peanut butter and cookie ice cream
13 godz. 15 min
Hazelnut hot chocolate
10 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Banana coconut ice blocks
7 godz. 15 min