Urządzenia i Akcesoria
Mint choc chip ice cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.2 g
Kalorie
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Tłuszcz
65.3 g
Błonnik
9.8 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 h 20 min
Breakfast bars
40 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 h 30 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 h
Banana and oat mini muffins
40 min
Sweet seeded crackers
1 h 10 min
Rice crisp bars
1 h 10 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 h
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 min
Basic berry muffins
40 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min