Chocolate cream cookies
TM5 TM6

Chocolate cream cookies

3.4 (14 ocen)

Składniki

Vanilla cream filling

  • 100 g raw cacao butter
  • 1 tbsp arrowroot flour
  • 40 g pure maple syrup
  • 80 g plant-based milk of choice
  • 3 tsp vanilla bean paste (see Tips)
  • 1 - 2 pinches salt
  • 80 g vegan butter (see Tips)

Chocolate biscuits

  • 110 g vegan butter (see Tips)
  • 110 g Rapadura sugar
  • 30 g rice malt syrup
  • 170 g wholemeal self-raising flour
  • 60 g cacao powder
  • 60 g cornflour
  • 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
  • 20 g filtered water, plus an extra 1 tablespoon if needed
  • 1 pinch salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
399.4 kJ / 95.1 kcal
Białko
1.2 g
Węglowodany
9.5 g
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy