Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de soya texturizada
- 30 g de perejil fresco
- 470 g de jitomate, en cuartos
- 400 g de pimiento rojo, sin semillas
- 120 g de cebolla
- ½ diente de ajo
- 1 cucharadita de paprika
- 60 g de aceite de oliva
- 2 cditas de sal gruesa
- 200 g de agua
- 400 g de papas cambray, peladas y cortadas en cuartos
- 160 g de aceitunas verdes deshuesadas, en rebanadas y 20 g de la salmuera
- 40 g de chiles güeros en escabeche, picados y 20 g de la salmuera
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 983 kJ / 234 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pozole de setas
1 Std.
Soya al pastor
40min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Tinga de setas
25 Min
Setas con mole verde
40min
Fajitas de tofu y verduras
25 Min
Hot cakes veganos
20min
Quiche vegano de hongos
1h 15min
Empanadas veganas de espirulina
40min
Garbanzos con camote y espinacas
40min
Hongos al pastor
20min
Chilacayotes rellenos con pipián
1 Std. 25 Min