Wersje kompatybilne
Pastel de salmón con puré de chícharo y zanahoria
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso manchego
- 800 g de agua
- 800 g de papa en trozos pequeños
- 200 g de zanahoria en trozos
- 200 g de chícharos congelados, descongelados
- 160 g de leche
- 1 ½ cucharadita de sal
- pimienta negra molida
- nuez moscada entera
- 20 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolla
- 250 g de filetes de salmón fresco, sin hueso, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2306 kJ / 549 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Camarones en salsa de pimientos
25 min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50min
Pastelitos de robalo
35 Min
Lasaña San Valentín
1h
Camarones a la hierba de limón
1h
Pajaritos de pollo
30min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45min
Ceviche peruano
30min
Escabeche de camarón
30min
Chiles rellenos de bacalao
1h 15 min
Ratatouille
40min