Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
bread, day old80 g
-
brown onion quartered½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
dried mixed herbs1 tsp
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
rump steak trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen500 g
-
whole milk20 g
-
egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
White Wine Mushroom Sauce
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)60 g
-
dry white wine60 g
-
cornflour1 Tbsp
-
garlic clove1
-
shallot (approx. 30 g)1
-
unsalted butter40 g
-
chestnut mushrooms cut in thin slices200 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
whipping cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.2 g
Kalorie
2238 kJ /
532 kcal
Tłuszcz
39.3 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Cheeseburger Quiche
50 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min