![Meatballs with White Wine Mushroom Sauce Meatballs with White Wine Mushroom Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E6DE3036-02BB-4DDF-94AA-196E3E7CA8B1/Derivates/3ACBAA56-A295-46AA-824A-4D87FC0E88C7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatballs
- 80 g bread, day old
- ½ brown onion, quartered
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 500 g rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 20 g whole milk
- 1 egg
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
White Wine Mushroom Sauce
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 Tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, cut in thin slices
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g whipping cream
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2238 kJ / 532 kcal
- Białko
- 36.2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 39.3 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Beef Stroganoff
1h
Rice with Duck
1h 5min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Mexican Spare Ribs
50min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2h 30min
Beef Stroganoff
1h
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Creamy mustard chicken stew
40min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min