Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
bread, day old80 g
-
brown onion quartered½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
dried mixed herbs1 tsp
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
rump steak trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen500 g
-
whole milk20 g
-
egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
White Wine Mushroom Sauce
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)60 g
-
dry white wine60 g
-
cornflour1 Tbsp
-
garlic clove1
-
shallot (approx. 30 g)1
-
unsalted butter40 g
-
chestnut mushrooms cut in thin slices200 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
whipping cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.2 g
Kalorie
2238 kJ /
532 kcal
Tłuszcz
39.3 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Sautéed Pork with Cider
55 min